Gezien worden op Nederlands meest uitgebreide overzicht van sport, vrije tijd, zorg, wonen, werk en onderwijs

Circa 15% van de Nederlanders heeft zelf te maken met een beperking, daarnaast is er een grote groep professionals en mantelzorgers die dagelijks de nodige zorg en ondersteuning biedt. Met recht mogen we ons vanaf de start in 2011 de grootste van Nederland noemen en die positie zullen we ook behouden. Hoe? Door continue te innoveren en uit te breiden hebben we eigenlijk al een reuze voorsprong op de concurrentie.

Op Wijzermetjebeperking.nl bieden we organisaties die werkzaam zijn binnen het sociaal domein de mogelijkheid zich zichtbaar te maken op het meest uitgebreide zorgportaal. We bieden onze bezoekers naast een handige zoekfunctie ook informatie in de vorm van blogs, belangenorganisaties, lotgenoten, handige links& apps, maar we delen ook veel nieuws via onze social media kanalen Twitter, Facebook en LinkedIn.

Uitgebreide-vermelding
Wilt u beter gevonden worden?
Laat uw organisatie opvallen bij de zoekmachines. Een uitgebreide vermelding op Wijzermetjebeperking.nl draagt bij aan een hoge positie in Google, Bing en Yahoo waardoor u meer mensen binnen de doelgroep bereikt. Uw organisatie wordt uitstekend vindbaar op internet in Nederland en ver daarbuiten, door een goed ingericht profielpagina met de juiste SEO instellingen. Een uitgebreid profiel kost € 298,00 per jaar per adresvermelding.
Wilt u op de hoogte blijven?
Regelmatig delen we handige tips, meeslepende blogs en interessante artikelen,  maar ook informatie over ontwikkelingen van ons portaal.
Interessant? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.
Nieuwsbrief
Ik doe mee
Alleen een registratie?
Dat kan ook. Wijzermetjebeperking.nl heeft als doel zoveel mogelijk relevante informatie op een plek te krijgen voor mensen die in hun prive-leven of met hun werk te maken hebben met een beperking. U kunt zich hier -gratis- laten registreren indien u deze doelgroep wat te bieden heeft. Samen maken we de zorg zo inzichtelijker.