Over ons

Over wijzermetjebeperking.nl

Grootste aanbod van aanbieders in zorg, welzijn, wonen, werk, onderwijs en meer

Wijzermetjebeperking.nl is de meest uitgebreide zorg gerelateerde site van Nederland voor wie op zoek is naar informatie die met een beperking te maken heeft. Je vindt hier aanbieders van sport, vrije tijd, zorg, wonen, werk, onderwijs, vakantie, dagjes uit, hulpmiddelen, belangenverenigingen, gelijkgestemden, maar ook praktische informatie. Wijzermetjebeperking.nl is een product van Advantis Media.

Wij helpen mensen die op zoek zijn naar informatie of aanbieder(s) binnen de zorgmarkt door informatie overzichtelijk weer te geven. Dit doen wij door zelf actief informatie te verzamelen, maar ook met jou, onze bezoeker, die ons van informatie voorziet. Dit maakt Wijzermetjebeperking.nl tot een onmisbare schakel tussen vraag en aanbod.

Mis je een aanbieder in jouw buurt of heb je een geweldige tip voor ons? Mail, tweet, bel, Facebook: maakt niet uit hoe, maar laat het ons weten! Samen bouwen we verder aan het grootste platform van Nederland.

Geschiedenis

In augustus 2018 hebben wij,  Marjolijn Daverveld, Esther Smeets en Iwan Haex Stichting Yourin2 opgericht en gaat samenwerken met Advantis Media. Advantis Media is in 2010 opgericht door Esther Smeets en Iwan Haex met als doel om het zorgaanbod inzichtelijker te maken, wat resulteerde in de website Wijzermetjebeperking.nl.

Zorgprofessionals kunnen op de website hun organisatie presenteren en bezoekers kunnen hen eenvoudig vinden en beoordelen. Wijzermetjebeperking.nl draagt bij aan de vindbaarheid (SEO) in zoekmachines als Google en geniet een grote naamsbekendheid. Voor (zorg)aanbieders is de site een mooie etalage om zichzelf te presenteren.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Elke maand sturen we een nieuwsbrief uit, boordevol nieuws, onze nieuwste blog of vlog, leuke feitjes en wetenswaardigheden. Wil je niets missen? Meld je dan nu aan!

Hoe werkt de site?

Hoe werkt de site?

Op Wijzermetjebeperking.nl kun je eenvoudig, via de zoekstructuren, aanbieders zoeken en vergelijken. Vul de juiste categorie en activiteit in en het systeem geeft je een overzicht binnen je (postcode) zoekgebied van de in ons systeem beschikbare aanbieders. Het aanbod hierin kan alleen maar groeien als ook jij ons helpt met deze informatie. Door reviews achter te laten helpen we anderen die op zoek zijn de juiste keuze te maken en maken we samen de markt transparant.

Aanbieders die een uitgebreid profiel op Wijzermetjebeperking.nl hebben, kun je via het contactformulier direct benaderen indien je een vraag hebt. De aanbieder ontvangt jouw vraag en zal zelf contact met je opnemen.

Beoordelingen (Reviews)

Beoordelingen van anderen zijn belangrijk voor jou om je keuze te maken en te bepalen of deze aanbieder je kan bieden wat je zoekt. Daarom willen we je vragen om bij de aanbieders waar jij mee werkt ook een beoordeling achter te laten. Staat jouw aanbieder nog niet in onze database? Stuur ons dan een mail met de adresgegevens. Dan nemen we deze snel op. Alleen samen kunnen we verder bouwen aan het grootste zorgoverzicht van Nederland.

Vermelding op Wijzermetjebeperking.nl

We streven ernaar om zoveel mogelijk aanbieders zichtbaar te hebben op dit platform. Wil je jouw organisatie ook vermeld hebben? Meld jouw organisatie ook op Wijzermetjebeperking.nl

Social Media, Vlogs & Blogs

Social Media & Blogs

Social Media

Op Facebook en Twitter delen we dagelijks interessante informatie.

Zorgprofessionals brengen we met elkaar in contact binnen een community. Doel van deze community is om deze professionals en de zorgmarkt samen verder te ontwikkelen. Heb je hier ook interesse in? Sluit je dan aan bij ons Linkedin netwerk.

Blogs

Verhalen van gelijkgestemden; mensen met een beperking, mantelzorgers, verwijzers, onderwijzers, hulpverleners vind je op onze blog en in onze nieuwsbrief.

Dit zijn verhalen van mensen die hun verhaal vertellen, vanuit hun perspectief. We vragen jou, als bezoeker, hen met respect te behandelen indien je wilt reageren op hun verhaal.

Wil je zelf ook bloggen? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie

Voordelen van een bedrijfspresentatie op Wijzermetjebeperking.nl

 • Wij bieden u een bedrijfspresentatie met uitgebreide omschrijving, Google Maps en foto slideshow geïntegreerd
 • We bieden de mogelijkheid om uw social media kanalen en video’s op te nemen in uw presentatie
 • Door de juiste optimalisatie én de kracht van ons social media netwerk komt u hoger in de natuurlijke zoekresultaten van Google
 • Direct bereikbaar via een op maat gemaakt contactformulier, zodat men 24/7 direct contact met u kan opnemen
 • Veelvuldig gebruik van onze social media kanalen: Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube
 • Trek meer bezoekers naar uw website via de uitgebreide vermelding
 • Geoptimaliseerd voor smartphone en tablet
 • Zet uw organisatie via onze nieuwsbrief in de kijker bij vele trouwe abonnees
 • Meest uitgebreide overzicht binnen de zorgmarkt
 • Koppelingen aan meerdere rubrieken binnen de site
 • Onafhankelijk, betrouwbaar en transparant
 • Reviews
 • Advertorial mogelijkheden bespreekbaar

Het merk Wijzermetjebeperking.nl

We streven ernaar om zoveel mogelijk aanbieders zichtbaar te hebben op dit platform. Wil je jouw organisatie ook vermeld hebben? Vermeld jouw organisatie ook op Wijzermetjebeperking.nl!

Wijzermetjebeperking.nl is een sterk gepositioneerd merk en dé Nederlandse website voor mensen die (in hun privésituatie of vanuit zakelijke gronden) met een beperking te maken hebben. Alles wat je zoekt om het leven met een beperking te vergemakkelijken wordt op één website aangeboden in een hippe en eigentijdse uitstraling. We werken nauw samen met een zeer uitgebreid, professioneel netwerk en ons enthousiaste redactieteam.

Onze bezoekersaantallen en trouwe volgers geven aan dat wij weten wat onze doelgroepen zoeken! Ook uw bedrijf op Wijzermetjebeperking.nl? Dit kan op diverse manieren, zoals een plek in de bedrijvengids, banners, nieuwsbrief of met behulp van winacties.

Hoe werkt de site?

Hoe werkt de site?

Op Wijzermetjebeperking.nl kun je eenvoudig, via de zoekstructuren, aanbieders zoeken en vergelijken. Vul de de juiste categorie en activiteit in en het systeem geeft je een overzicht van de aanbieders binnen je (postcode)zoekgebied die in ons systeem beschikbare zijn. Het aanbod hierin kan alleen maar groeien als ook jij ons helpt met deze informatie. Door reviews achter te laten helpen we anderen die op zoek zijn de juiste keuze te maken en maken we samen de markt transparant.

Aanbieders die een uitgebreid profiel op Wijzermetjebeperking.nl hebben, kun je via het contactformulier direct benaderen met je vraag. De aanbieder ontvangt deze en zal zelf contact met je opnemen.

Beoordelingen (Reviews)

Beoordelingen van anderen zijn belangrijk voor jou om je keuze te maken en te bepalen of deze aanbieder je kan bieden wat je zoekt. Daarom willen we ook jou vragen om bij de aanbieders waar jij mee werkt een beoordeling achter te laten. Staat jouw aanbieder nog niet in onze database? Stuur ons dan een mail met de adresgegevens. Dan nemen we deze snel op. Alleen samen kunnen we verder bouwen aan het grootste zorgoverzicht van Nederland.

Social Media & Blogs

Social Media & Blogs

Social Media

Op Facebook en Twitter delen delen we leuke en interessante informatie die we tegenkomen, deze delen we dagelijks.

Daarnaast brengen we zorgprofessionals met elkaar in contact binnen een community. Doel van deze community is om zorgprofessionals en de zorgmarkt samen verder te ontwikkelen. Heb je hier ook interesse in? Sluit je dan aan bij ons Linkedin netwerk.

Blogs

Verhalen van gelijkgestemden, mantelzorgers, verwijzers, onderwijzers, hulpverleners vind je op onze blog en in onze nieuwsbrief. Dit zijn verhalen van mensen met een beperking, mantelzorgers, ouders, hulpverleners, verwijzers zoals huisartsen en (intern) begeleiders op school. Zij vertellen hun verhaal, vanuit hun perspectief. We vragen jou, als bezoeker, hun met respect te behandelen indien je wilt reageren op hun verhaal.

Adverteren

Adverteren

jkncaklJCBNOJKC