Kim Dorn:
ik ben een vegetariër, bitch!

Mijn ADHD zie ik niet als beperking. Het geeft me de energie om alles te doen wat ik wil doen.

Vegetariër

Toen ik besloot vegetariër te worden, vond ik het best lastig om te weten wat ik wel en niet mocht eten, wat ik wel of niet aan producten kon gebruiken. Het werd een leerzame zoektocht die ik graag wilde delen. Dus ben ik een YT-kanaal begonnen over vegetariër worden en alles wat er verder bij komt kijken.

YouTube kanaal

In deze video vertel ik waarom ik vegetariër geworden ben en waarom ik dit kanaal gestart ben.

Vlog 1 Q&A

Kim Dorn | YouTuber Wijzermetjebeperking.nl

Over Kim Dorn

Hoi, ik ben Kim. Ik ben een jonge, gekke student van 18 jaar. Ik ben ambitieus, ik zit in het 4ejaar van 2 HBO studies, en ik ben vegetariër. Alles wat ik doe, doe ik met 1000% inzet. Mijn ADHD zie ik niet als beperking. Het geeft me de energie om alles te doen wat ik wil doen. Twee keer zo snel als de rest van de wereld. 

Recente berichten