Kim Dorn:
Bodylotion voor Donald Trump

Mijn ADHD zie ik niet als beperking. Het geeft me de energie om alles te doen wat ik wil doen.

Kim Dorn: ik ben een vegetariër, bitch!

Toen ik besloot vegetariër te worden, vond ik het best lastig om te weten wat ik wel en niet mocht eten, wat ik wel of niet aan producten kon gebruiken. Het werd een leerzame zoektocht die ik graag wilde delen. Dus ben ik een YT-kanaal begonnen over vegetariër worden en alles wat er verder bij komt kijken.

Bodylotion Etos voor Donald Trump?! | Kim's YouTube nr. 4

Does Kylie Jenner abuse animals?! | Kim's YouTube nr. 3

Full Catrice Vegan Make Up Look, Flop of niet? | Kim's YouTube nr. 2

Ik ben een vegetariër, birtch! | Kim's eerste YouTube video

Kim Dorn | YouTuber Wijzermetjebeperking.nl

Mijn YouTube kanaal

  1. In de eerste video vertel ik waarom ik vegetariër geworden ben en waarom ik dit kanaal gestart ben.
  2. In de tweede video introduceer ik een aantal producten van Catrice die vegan zijn. Catrice is een erg trendy make up merk met geweldige prijzen. Daarnaast zijn ze ook erg gefocust op dieren! Op hun website is zelfs te vinden of producten Vegan zijn of niet.
  3. Kylie Cosmetics is a new company which very many people love. That is logical, because who doesn’t want to buy make up from one of the most successful beauty gurus?!
  4. Bodylotion Etos voor Donald Trump?! De Etos verkoopt nu BB Creme Bodylotion. Deze bodylotion heeft een kleurtje en bevat geen dierlijke producten, wel kan dit door dieren geproduceerde producten bevatten.

Over Kim Dorn

Hoi, ik ben Kim. Ik ben een jonge, gekke student van 18 jaar. Ik ben ambitieus, ik zit in het 4ejaar van 2 HBO studies, en ik ben vegetariër. Alles wat ik doe, doe ik met 1000% inzet. Mijn ADHD zie ik niet als beperking. Het geeft me de energie om alles te doen wat ik wil doen. Twee keer zo snel als de rest van de wereld. 

Recente berichten