Adverteren op Nederlands meest uitgebreide overzicht van sport, vrije tijd en zorg
Wijzermetjebeperking.nl biedt organisaties de mogelijkheid zich te presenteren op de meest uitgebreide zorgportal. Dit is mogelijk met een uitgebreide vermelding waarin u in woord en beeld. We richten ons op alle mensen die met een beperking (± 15% van de Nederlandse bevolking), maar ook op mantelzorgers en professionals. Omdat we erg actief zijn op Social Media hebben we een een groot bereik en daar kunt u van profiteren.Met recht mogen we ons al vanaf de start de grootste van Nederland noemen en die positie zullen we ook behouden. Hoe? Door continue te innoveren en uit te breidden hebben we eigenlijk al een reuze voorsprong op de concurrentie.
Wat kan dit voor u als adverteerder betekenen?

Als u aan uw merk wilt bouwen dan doet u dat door u te profileren bij de website met de meeste doelgroep exposure. Een partner die voorop loopt, bijvoorbeeld op social media en social marketing. Zoekt u daarbij een betrouwbare partner? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Vier goede redenen om voor ons te kiezen:

• We maken sterk gebruik van social media en internet, de krachtigste communicatiemiddelen van deze tijd en wij benutten ze iedere dag, ook voor u als adverteerder.
• Scherpe tarieven, vaak 50% goedkoper dan menig concurrent en we bieden veel meer waar u echt iets aan hebt.

Social Media

De opkomst en ontwikkeling van nieuwe,
interactieve communicatiemiddelen zorgt voor veranderende behoeften bij consumenten, klanten en relaties. Consumenten, medewerkers, relaties en klanten zijn niet alleen mondiger maar stellen ook nieuwe en andere eisen aan bedrijven en communicatie. Dit vraagt om een andere houding en strategie van bedrijven. Eigenlijk herkennen we als consument de toegevoegde waarde van ‘open communiceren’ overduidelijk in websites zoals Zoover. Dát willen we met wijzermetjebeperking.nl ook bereiken en u als adverteerder plukt hier de vruchten van.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor ons is het de normaalste zaak, maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van wijzermetjebeperking.nl en met jullie bijdrage steunen we samen goede doelen die raakvlakken hebben met onze doelgroep.

Adverteren op wijzermetjebeperking.nl

Adverteren op wijzermetjebeperking.nl?

Wilt u in een persoonlijk gesprek meer informatie over onze doelgroep(en), website statistieken of de advertentiemogelijkheden doornemen?
Neem contact op met:
Iwan Haex: I.Haex@wijzermetjebeperking.nl of
Esther Smeets: E.Smeets@wijzermetjebeperking.nl

Website statistieken

Als adverteerder krijgt u inzage in de website statistieken. We sturen u (indien wenselijk) maandelijks een e-mail uit Google Analytics, met een handige en overzichtelijke pdf. We zijn gewoon open en eerlijk want wij vinden dat u recht hebt te weten waar u voor betaald.

Mediakaart

> Klik hier voor onze mediakaart