diygblJBVDS`

Wil je meer gasten ontvangen?

Laat je B&B opvallen in Google

Profiteer van een hoge positie in Google, Bing en Yahoo en ontvang meer gasten. Jouw B&B wordt uitstekend vindbaar op internet in Nederland en ver daarbuiten.

Adverteren op Nederlands meest uitgebreide overzicht van sport, vrije tijd en zorg
Op wijzermetjebeperking.nl bieden we organisaties die werkzaam zijn binnen het sociaal domein de mogelijkheid zich zichtbaar te maken op de meest uitgebreide zorgportal.
We zitten vol activiteit van haar gebruikers middels blog en socialmedia. En dit alles naar deze specifieke doelgroep; alle mensen met een beperking en dat is ± 15% van de Nederlanders PLUS alle professionals, mantelzorgers en partners. Met recht mogen we ons al vanaf de start de grootste van Nederland noemen en die positie zullen we ook behouden. Hoe? Door continue te innoveren en uit te breidden hebben we eigenlijk al een reuze voorsprong op de concurrentie.
Wat kan dit voor de adverteerder betekenen?

Als je aan je merk wilt bouwen dan doe je dat door je te profileren bij de website met de meeste doelgroep exposure. Een partner die vooroploopt, bijvoorbeeld op een opkomend vlak als socialsedia en social marketing. Zoek je daarbij een betrouwbare partner? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Vier goede redenen om voor ons te kiezen:

• We maken sterk gebruik van Social Media en internet, de krachtigste communicatiemiddelen van deze tijd en wij benutten ze iedere dag, ook voor jou als adverteerder.
• Scherpe tarieven, vaak 50% goedkoper dan menig concurrent en we bieden veel meer waar je echt iets aan heeft zoals redactie op de homepage.
• Je krijgt inzicht in onze statistieken en bezoekers aantallen. Open en eerlijk zaken doen want wij vinden dat je recht hebt te weten waar je voor betaald.
• Je steunt samen met ons 8 goede doelen per jaar want we geloven ook in iets goeds terugdoen.

Social Media

De opkomst en ontwikkeling van nieuwe,
interactieve communicatiemiddelen zorgt voor
veranderende behoeften bij consumenten, klanten
en relaties. Consumenten, medewerkers, relaties en klanten zijn niet alleen mondiger maar stellen ook nieuwe en andere eisen aan bedrijven en communicatie. Dit vraagt om een andere houding en strategie van bedrijven. Eigenlijk herkennen we als consument de toegevoegde waarde van ‘open communiceren’ overduidelijk in websites zoals Zoover. Dát willen we met wijzermetjebeperking.nl ook bereiken en de u als adverteerder plukt hier de vruchten van.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor ons is het de normaalste zaak, maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van wijzermetjebeperking.nl en met jullie bijdrage steunen we samen goede doelen die raakvlakken hebben met onze doelgroep.

 

Adverteren op wijzermetjebeperking.nl?

Wil je in een persoonlijk gesprek meer informatie over onze doelgroep, website statistieken of de advertentie mogelijkheden doornemen?
Neem contact op met:
Iwan Haex: I.Haex@wijzermetjebeperking.nl of
Esther Smeets: E.Smeets@wijzermetjebeperking.nl

Website statistieken

Als adverteerder krijg je inzage in de website statistieken. We sturen je maandelijks een e-mail uit Google Analytics dus een handige en overzichtelijke pdf. We zijn gewoon open en eerlijk want wij vinden dat je recht hebt te weten waar je voor betaald.

Mediakaart

> Klik hier voor onze mediakaart

> Klik hier voor onze algemene verkoop voorwaarden